donderdag 9 februari 2012

278. PVV verzamelt klachten over Oost-Europeanen




Herman Finkers: “Al die buitenlanders die te lui zijn om te werken komen hier onze banen afpakken”.

De PVV is vandaag een site begonnen waar mensen kunnen klagen over Oost-Europeanen in Nederland. De PVV zegt inzicht te willen krijgen in de overlast en problemen die er in Nederland zijn met Oost-Europese werknemers. Tevens zou uit de site moeten blijken of deze groep in bepaalde sectoren banen wegkaapt voor de neus van autochtonen. “Wij willen goed inzicht krijgen in de overlast van Midden- en Oost-Europeanen op het gebied van criminaliteit, alcoholisme en drugsgebruik, het dumpen van huisvuil en prostitutie”, aldus het PVV-Kamerlid Ino van de Besselaar.

Hans Teeuwen:”…die buitenlanders; de hele dag shoarma vreten en dat allemaal van mijn uitkering.

Alvorens de PVV klachten gaat verzamelen over zuipende criminele buitenlanders, lijkt het mij goed als men eerst schoon schip maakt binnen de eigen partij. Onderstaande lijst van Tweede Kamerleden en (oud-) medewerkers van de PVV kan mogelijk dienen als een geheugenopfrisser:

Hero Brinkman kreeg in 2009 een waarschuwing wegens ontoelaatbaar gedrag en een schermutseling in Perscentrum Nieuwspoort van de Tweede Kamer. De barman wilde hem geen alcohol meer schenken omdat hij al zwaar beschonken zou zijn. Brinkman wilde daarop achter de bar komen om zichzelf in te schenken wat uitliep op een handgemeen. Nadien bekende hij een alcoholprobleem te hebben. Eerder, in 1991, omzeilde Brinkman al eens een alcoholcontrole. Toen hij de politie zag staan, maakte hij snel rechtsomkeer en ging er met gedoofde lichten vandoor. Hij heeft veroordeling door de rechter kunnen voorkomen door een schikking voor rijden onder invloed en het wegrijden. Brinkman haalde in 2010 weer het nieuws i.v.m. een uit de hand gelopen ruzie. Hij zou een aannemer hebben bedreigd met een bijl.
Over Dion Graus heeft Dagblad De Limburger een stevig dossier samengesteld. Graus zou in 2002 zijn acht maanden zwangere vrouw zodanig hebben mishandeld dat zij moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Artsen van de vrouw spraken over een “zeer bedreigende situatie”. In 2003 seponeerde Justitie de aangifte wegens gebrek aan bewijs. Persofficier Smits lichtte toe dat hiertoe is besloten om de privacy van alle betrokkenen te beschermen. Er zijn tegen Graus toentertijd nog diverse aangiftes gedaan van o.a. bedreiging, mishandeling en stalking, zie Dagblad De Limburger: dossier Dion Graus.
Marcial Hernandez kwam in opspraak vanwege een klap en een kopstoot tijdens een ruzie op een terras.
PVV-Kamerlid J. van Bemmel is in 2010 beschuldigd van faillissementsfraude. Kort voor het faillissement van zijn muziekwinkel in Alkmaar, haalde hij het bedrijf leeg. Inboedel en voorraden verkocht hij en maakte het geld over naar andere bedrijven die op zijn naam staan.
Eric Lucassen werd in 2002 veroordeeld wegens ontucht met twee ondergeschikten. Hij kwam nogmaals in het nieuws toen buren hem beschuldigden van bedreigingen.
Richard de Mos kwam in 2010 in opspraak. Hij had ten onrechte op zijn cv vermeld dat hij schooldirecteur is geweest.


Een aantal PVV-ers zijn de afgelopen jaren al opgestapt, o.a  heeft Gidi Markuszower zich teruggetrokken. Hij werd in 2008 op een Israëlisch congres aangehouden met een vuurwapen in zijn bezit, die zaak werd geseponeerd.
James Sharpe was directeur van een telecombedrijf in Hongarije, welke tweemaal werd veroordeeld voor oplichting en misleiding. De sms-datingservice van zijn pornobedrijf verstuurde profielen van dames die niet bestonden.
Mellony van Hemert trok zich terug nadat ze door de PVV was gepresenteerd als psycholoog/gezinstherapeut welke gepromoveerd zou zijn op het onderwerp “kindermishandeling”, wat niet waar was.
En dan was er nog Arjan Brogt die veroordeeld werd tot het terugbetalen van een vergoeding als raadslid bij de economische faculteit waar hij nooit kwam opdagen.


Bronnen: Dagblad De Limburger, De Pers, NRC, HP/DeTijd. NOS-Nieuws, Algemeen Dagblad, Elsevier, De Volkskrant.




1 opmerking:

ko zei

Ik denk dat dat Melony van Hemert verhaal een heel wat andere achtergrond heeft.

Mellony van Hemert schreef namelijk, als familie van het meisje van Nulde, het boek "Mijn familie", met als ondertitel "Wat geheim moest blijven in de zaak-Nulde." Haar boek dat ze schreef onder het pseudoniem Tischa van Oord werd op het laatste moment niet meer uitgegeven door de Arbeiderspers. Het handelde over (ritueel) kindermisbruik(netwerken) en dat is natuurlijk niet iets wat aan de grote klok moet worden gehangen. De "hoogste" mensen in dit land hebben ritueel misbruik namelijk als "hobby". Dan schakelt de staat snel doofpot-"deskundigen" in als een Peter van Koppen, die zo iemand dan gek moeten verklaren...

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/5689/pvv-moest-pedo-klokkenluider-weren